Winkelwagen 0 items

iPhone 4 scherm laten vervangen


Als u uw iPhone 4 of 4S scherm wilt laten vervangen, bent u aan het goede adres. U kunt uw telefoon aanmelden voor reparatie. Na de reparatie aanmelding kunt u uw telefoon langs brengen of opsturen.

iPhone 4/4S reparatie opsturen

Indien u ervoor kiest om uw telefoon op te sturen, verwerken wij uw iPhone 4 reparatie direct op dezelfde dag als dat hij arriveert. Wij sturen uw reparatie dan direct dezelfde dag terug, zodat u uw iPhone niet lang hoeft te missen. U bent slechts verantwoordelijk voor de verzendkosten richting ons. Wij zorgen ervoor dat uw iPhone aangetekend terugkomt. Indien u uw telefoon naar ons wilt opsturen en u kiest voor verzending terug, kunnen wij u een indicatie geven van hoe lang u uw iPhone kwijt bent:

U bent zelf verantwoordelijk voor de verzending richting ons. Wij raden aan om dit per pakketpost te doen. Als u dit doet krijgt u van ons €6,95 teruggestort op uw rekening. Als u uw iPhone via de brievenbus verzendt, kan dit leiden tot verlies van uw iPhone. Aangezien een envelop niet te traceren is, is dit helaas op eigen risico. Het adres om uw iPHone naar toe te sturen is:

UltraWebshop

3761CJ Soest

Let op: als u ervoor kiest om uw iPhone 4 scherm te laten vervangen verliest u de fabrieksgarantie van Apple. Wij geven 6 maanden garantie op de werking van het scherm.

iPhone 4/4S reparatie langsbrengen

U kunt er ook voor kiezen om uw iPhone 4 langs te brengen bij ons woonhuis in Soest. Wij hebben geen wachtruimte dus u zult altijd later moeten terugkomen om uw reparatie op te halen. Als u uw iPhone op afspraak langs brengt proberen wij uw reparatie direct uit te voeren zodat u uw telefoon na een uur weer kan ophalen. U kunt een afspraak inplannen via: dit formulier