Winkelwagen 0 items

Handleiding iPhone 5 batterij vervangen

Een iPhone reparatie punt vraagt al gauw €50 euro om een iPhone 5 batterij te vervangen. Nu zijn wij met €36,95 al een stuk goedkoper maar de eerlijkheid gebied te zeggen dat u het ook echt prima zelf kan. In dat geval betaalt u maar €19,95, een besparing van €7,- voor 5 minuten werk. Wij hebben handleidingen over hoe u uw iPhone 5 & 5S batterij moet vervangen. Beide filmpjes duren van begin tot einde minder dan vijf minuten: een teken dat het echt binnen vijf minuten kan. U kunt direct zien hoe makkelijk het is en dat u verder bijna niets kapot kunt maken. Let op: BatterijiPhone5.nl is niet aansprakelijk voor eventueel gemaakte schade indien u de reparatie zelf uitvoert.

iPhone 5 batterij vervangen

Benodigd gereedsschap: Pentalobe schroevendraaier, Kruiskop shcorevendraaier, Zuignap, Spudger, Plek om schrijven neer te leggen (mag ook papier zijn).

Stap 1: Draai de twee bodemschroeven van uw iPhone 5 los
Stap 2: Trek met behulp van de zuignap de onderkant van uw scherm een stukje losStap 3: Ga met de spudger tussen uw scherm en telefoon ter hoogte van uw koptelefoonpoort
Stap 4: Beweeg langzaam met uw spudger langs de schermranden zodat het scherm loskomt
Stap 5: Draai de drie schroefjes van de connector plaat los.
Stap 6: Maak de batterij connector los met de spudger
Stap 7: Verwijder de batterij door met uw spudger onder de batterij te gaan of door aan het pull-cord van de batterij te trekken
Stap 8: Plaats de nieuwe batterij en druk de connector vast
Stap 9: Druk de connector plaatjes vast en schroef de drie schroefjes er weer in
Stap 10: Druk het scherm weer vast en schroef de twee bodemschroeven aan
Stap 11: Zorg dat uw iPhone bij het aanzetten verbinding maakt met een Wifi netwerk zodat de tijd weer goed wordt gezet.

 

iPhone 5S batterij vervangen