Winkelwagen 0 items

iPhone 5 batterij snel leeg

Is uw iPhone 5 batterij snel leeg? U bent helaas niet de enige.. Uw iPhone 5 gebruikt u natuurlijk de hele dag door want u bent écht niet de enige die opstaat en naar bed gaat met uw iPhone. Vaak kiezen mensen er voor om hem ‘s nachts op te laden tijdens het slapen en dan is het na het werk tijd voor een korte oplaad ronde zodat de rest van de avond lekker geappt kan worden op de bank. Conclusie: de iPhone 5 batterij is snel leeg. Dat is natuurlijk niet zo gek bij intensief gebruik maar vervelend is het wel. Vooral omdat tijdens het eerste jaar dat u de iPhone in uw bezit had de batterij duur veel langer was.

Oorzaak iPhone 5 batterij snel leeg..

De oorzaak dat uw iPhone 5 batterij snel leeg gaat heeft te maken met de levensduur van de iPhone 5 batterij. Doordat er bijna geen momenten zijn dat uw iPhone uit staat is de batterij dus altijd in gebruik. Veel voorkomende problemen die op den duur optreden is dat de iPhone 5 batterij snel leeg loopt of opeens uitvalt zodra deze rond de 30% komt. Een ander vaak gehoord probleem is dat de batterij tot 50% prima werkt maar dat hij vanaf da moment binnen 20 minuten naar 3% sprint. Dit zijn allemaal indicaties dat uw batterij zijn beste tijd heeft gehad en aan vervanging toe is. Elders op deze site kunt u lezen of u de iPHone 5 batterij zelf wilt vervangen of dat u het liever laat doen. Wij sluiten af met wat tips waardoor u de levensduur van uw nieuwe batterij kunt verlengen.

Tips om de batterij levensduur te verlengen.

  1. Zorg er eens per maand voor dat uw batterij level onder de 30% zakt en laadt deze vervolgens volledig op tot 100%. Dit activeert de lithium ions in uw batterij en zorgt ervoor dat uw batterij in goede conditie blijft.
  2. Ondanks de bovenstaande mededeling moe u uw iPhone niet te vaak onder de 30% laten komen. Eens per maand kan geen kwaad maar vaker kan slecht zijn voor uw batterij.